Portrait Of Happy Female Janitor Cleaning Desk At Office

Vårt företag

Välkommen till oss på Medéa städ. Vi är ett städbolag som du vänder dig till när du behöver hjälp med olika tjänster inom lokalvård. Vi befinner oss i Stockholm och är tillgängliga alla dagar i veckan för du som kund ska känna dig trygg när du väljer oss som samarbetspartner. Medéa städ strävar efter att ha nöjda kunder och arbetar effektivt med miljöpåverkan och använder enbart miljövänliga städ produkter.

Verksamheten grundades utav Anna Panagiotidou och har haft kunden alltid i fokus genom att underlätta deras vardag och vara ett städföretag som erbjuder personlig service till konkurrenskraftigt pris.

Våra städ tjänster idag handlar enbart just om städningar inom olika områden exempelvis kontorsstädning, byggstädning, hemstädning. Vi har haft olika kunder inom vår städbransch tex frisörsalonger, skolor, kontor.

Medéa städ arbetar med kvalitetssäkring enligt SIQ:s modell och vi utvecklar vårt företag enligt intentionerna i ISO 14 001 & 9001. Vi har ansvarsförsäkring, kollektiv-avtal samt engagerade och ansvarstagande medarbetare.

Rent Kontor

Rena Hushåll

Snabb Kundtjänst

Nöjda Kunder